За градината

За градината

Повече от 25 години изработваме и монтираме различни изделия от дърво, които дават практични решения при дизайна на двора и градината. Натрупали сме сериозен опит и сме изпълнили множество дървени площадки, подиуми, декоративни порти и огради, дворни врати, декоративни решетки и елементи, детски къщички и кътове за игра, пясъчници, градински бараки за инструменти, кашпи за цветя, сандъци за събиране на листа и др. Използваме висококачествен дървен материал, внос от Австрия. Работим с безопасни за здравето импрегнанти, лакове и масло за дърво. Нашите продукти са изключително трайни при минимална поддръжка.

Екстериорни решения за двора и градината

За градината
За градината
За градината
За градината
За градината
За градината
За градината
За градината
За градината
За градината

Дървени детски къщички

Какво занимание да измислите за малчуганите, за да се чувстват приятно докато мама и тате почиват на вилата. Мнозина мечтаят да живеят на село или поне да прекарат уикендите и лятната ваканция сред природата. Вилите и селските къщи дават възможност родителите да релаксират след усърдната работна седмица. За разлика от тях децата не винаги приемат с охота такива пътувания. Ако бъдат изведени от обичайната си среда, много често не могат да намерят интересно занимание. И вместо планирана приятна почивка семейството получава допълнителен стрес.

Решението в такива случаи е да бъде построена детска къщичка за малките и те да я припознаят като своя дом. Привлечете ги и оформете заедно идеята. Съветвайте се с детето, обсъдете предварително как вижда бъдещата си къщичка – врата, прозорци, покрив, стълба, цвят на сетните. Всичко това има значение за малчугана.

Не забравяйте и за детайлите – външни щори, парапет на стълбите, петле или друго животинче на покрива. Попитайте ги дали да не прибавите към къщичката уреди за спортни занимания – въжена стълбичка, пързалка, люлка, лост за набиране. Помислете и за пясъчник. Готови ли сте с идеята, ние сме насреща. Гарантираме, че ще изпълним всяко желание на детето до най-малкия детайл, така че да се чувства щастливо.