навес

Навеси

Изработваме навеси повече от 25 години като използваме висококачествен дървен материал, внос от Австрия. В производството влагаме сухи клинозъбно слепени греди с влажност 15% ± 3%, което гарантира за липсата на последващи деформации – напукване, изкривяване, усукване. Импрегнираме всичкия дървен материал против дървояди, гъби, мухъл и плесен. Предпазваме дървото с висококачествени лакове или масло за дърво. Като покривен материал при навесите използваме керамични или битумни керемиди. Здравият и надежден природен материал прави нашите продукти трайни при минимална поддръжка.

Представяме ви някои навеси, изработени от нас

навес
навес
навес
навес
навес
навес
навес
навес
навес

Видове и цени

Формата и размерите на навесите се определят от общия ансамбъл на двора, сградата, пространството около нея и най-вече какво е предназначението им. Дървените конструкции са достатъчно здрави и издържат на тежест дори и при обилни снеговалежи. В навесите могат да бъдат вградени пещи, мивки и шкафове или да се поставят външни барбекюта, маси, пейки, столове.

Ние ще изработим и монтираме вашия навес с внимание към детайлите и при перфектно съотношение между цена и високо качество. Цената на навесите се формира в зависимост от вида на конструкцията, количеството и сечението на използваните греди, начина на закрепване към основата или прилежащата сграда, начина на обработка на дървения материал, вида и количеството на декоративните елементи, вида на покривния материал и стигат до 750 лв. на кв.м. покрита площ.

Любопитно за навесите

Нашите дървени навеси се вписват, както в урбанизирана градска среда, така и в селския двор или на вилата. Предназначението на навесите е различно. Обикновено навеси се изграждат за обособяване на летни кафенета, ресторанти или се използват от улични търговци. Все по-често навесите заменят строителството на гаражи, служат като козирки над входни врати, използват се за покриване на тераси на последни жилищни етажи. С каквото и предназначение да ги използвате е необходимо да бъдат съобразени със стила и пропорциите на зоната, в която ще бъдат разположени. Могат да бъдат самостоятелно стоящи, прикрепени като пристройка към основната сграда или да покриват части от двора.